4558216-folketingsvalg

Hvornår kommer valget?

Alle snakker om det, men datoen kender vi endnu ikke. Hvornår kommer folketingsvalget?

I en artikel fra april 2014 vurderede Anders Langballe og Henrik Qvortrup, at Helle Thorning-Schmidt ville trykke på valgknappen i maj eller juni 2015. Det kan stadig nå at ske, og holder deres vurdering stik, betyder det, at valget måske allerede vil blive udskrevet i en af de kommende uger.

Dengang lød udtalelserne fra Langballe og Qvortrup sådan:

– Der er ikke noget i pipelinen det næste halve års tid, som for alvor kan flytte stemmer tilbage til Socialdemokraterne, og det har de brug for. Derfor kan man godt forestille sig, at de vil bruge en finanslov med Enhedslisten til at vække begejstring blandt vælgerne. Sker det, ville timingen i maj være perfekt, siger Anders Langballe.

– Man kan sige, at tiden er Thornings bedste allierede i øjeblikket, fordi hun er så langt bagud i målingerne og skal have mange måneders fremgang for at blokkene igen skal nærme sig hinanden, siger Henrik Qvortrup.

Andre bud har også været på banen. Benjamin Rud Elberth, digial kommunikatør og rådgiver, lagde dette opslag op på sin instagram konto for fire uger siden:

 

Påstanden viste sig ikke at holde stik. Dog tyder meget på,  at politikerne er ved at være klar til (valg)kamp. Her på siden vil vi gøre vores for at holde dig opdateret.

 

Featured Image: bt.dk 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/meningsdannere.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *